Eko i etno sela

Eko i etno sela i boravak u njima


Posjetite eko selo "Milogora""

Sigurno ne postoji čovjek koji je putovao ili hodio Pivom, a da ne poznaje kafanu na Trsi gdje se obavezno svraća na okrepljenje- dobar zalogaj i pivo iz sniježnice. Već nekoliko godina turistička ponuda ovog mjesta dopunjava se organizovanjem atraktivnih izleta Durmitorom i Pivom, Tarom i jezerom, smještajem u bungalovima, jahanjem. Ogromnim trudom i brigom domaćina i organizatora, ovi pionirski poduhvati u crnogorskom izletništvu mnogo su više od toga-zaista nezaboravna iskustva boravka u prirodi i uživanja u bogatim ljepotama pivsko-durmitorskog kraja.

www.milogoratrsa.co.nr
Tel: +382 (69) 537 541
E-mail: milogoratrsa@yahoo.com

Etno selo "Izlazak"

Sagrađeno je na samoj ivici kanjona Pivskog jezera! Izuzetno atraktivna lokacija ovog sela okružena je netaknutom prirodom, a istovremeno plijeni ljepotom i jedinstvenošću. Etno selo u svom sastavu ima: pet dvokrevetnih brvnara, tri četvorokrevetne kolibe i jednu staru kolibu (apartman), restoran "Koliba Izlazak" sa bogatom domaćom kuhinjom, terase na tri nivoa sa kojih pogled puca na predivni kanjon Pivskog jezera, Etno kuću (muzej sa stalnom postavom starog posuđa, alata, suvenira), igralište za male sportove, mini park za djecu.

www.etno-selo-izlazak.me
Tel: +382(67)264242
Tel: +382(69)476277
Email: nvnvg@t-com.me

Etno selo Montenegro

Kompletan doživljaj u prirodnom netaknutom ambijentu. Etno selo se nalazi na 36km udaljenosti od Nikšića. Kapacitet sela je 40-tak ležajeva u objektima različitog tipa (bungalovi, medene kolibe, diznilend kolibe, etno koliba, vikendica i sl.). U blizini sela je kanjon rijeke Komarnice, koji je po mnogima atraktivniji od kanjona Tare. Posjetiocima je na raspolaganju i bogata trpeza u konobi "Komarnica" sa tradicionalnim specijalitetima iz ovog kraja. Svakako bi bio grijeh doći a ne probati tradicionalnu crnogorsku cicvaru, kačamak, priganice, jagnjetinu kuvanu u mlijeku, domaći hljeb ispod sača, pastrmku potočarku i sl.

www.etno-selo.me
Tel: +382 (67) 209 049
Tel: +382 (67) 209 052
Email: etnoselo@t-com.me

Prati nas na Facebook-u

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
Povratak na vrh