Kampovi

Kampovi u parku prirode ``Piva``


Kamp "Brijeg"

Kamp "Brijeg" se nalazi na šestom kilometru puta između Šćepan Polja i Brštanovice. Kamp je otvoren od maja do oktobra. Raspolaže sa smještajem u bungalovima i šatorima. Splavarenje se organizuje u vidu jednodnevnih ili višednevnih izleta. Kretanje splavova je od Brštanovice do Šćepan Polja. Ishrana je obezbjeđena (doručak i ručak).

Tel: +382(69)013320 ; +382 69 769 234
Email: filip-nk@t-com.me

Kamp "Grab"

Rijeka Tara, evropski dragulj, dio svjetske prirodne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Najduža rijeka Crne Gore (144 km). Najveći rezervoar pitke vode u Evropi. Impresivan kanjon, dubok i do 1300 m. Zovu ga Kolorado Starog Kontinenta. Bogatstvo flore i faune.

- jednodnevni i višednevni rafting, uz obezbjeđen prevoz sa bilo koje destinacije - aranžmane za kajakaše - Izletničke ture: Durmitor, Pivska planina, Pivsko jezero (krstarenje), Crkvičko Polje, kanjon Komarnice... Obezbjeđena oprema za učesnike: zaštitno odijelo, kaciga, specijalna obuća, pojas za spasavanje. Iskusni rafteri, dobri poznavaoci rijeke, u svakom trenutku garantuju Vašu sigurnost. Lična odjeća tokom raftinga: šorts, kupaći kostim, majica. Nakon raftinka: trenerka, patike, čarape, kačket... Tokom hladnijih dana i višednevnih tura:đžemper, jakna..

KAMP: Površina: Dvije parcele (4000 i 8000 metara kvadratnih) u srcu hrastove i bukove šume, nad samom rijekom. Elektrificiran. Izvorska voda (cjevovod). Kompletan sanitarni čvor.

www.tara-grab.com
E-mail: info@tara-grab.com
Tel: +382 40 200 598

Kamp "Green"

Kamp "Green" se nalazi u podnožju bukove i hrastove šume u kanjonu rijeke Tare na mjestu gdje je priroda netaknuta, sa prirodnim izvorima, zdravom hranom pa stičemo utisak da je i sama priroda ostavila ovo mjesto za odmor i uživanje. Površina 26.000 m2. Kamp posjeduje apartmane sa kupatilima, restoran, kuhinju, savardah, mini streljanu. U apartmanima ima 60 ležajeva, podjeljenih u četvorokrevetne, trokrevetne i dvokrevetne sobe. Nacionalna hrana, muzika uživo, zabava do jutra...

www.rafting-green.com
E-mail: info@rafting-green.com
Tel./Fax: +382 40 214 755
Mob.: +382 69 969 979

Posjetite Kamp "Sastavci"

Kamp se nalazi na ušću Tare i Pive gdje stvaraju Drinu. U zagrljaju tri rijeke i obilju prirodnih ljepota jednostavno ostavlja te bez daha, sve je napadno lijepo i tu je izvor pozitivne energije koja Vas dovodi do blaženstva. Montažna građevina-restoran dijelom uplovljava u Taru, ne remeti prirodni sklad okoliša, a bungalovi gdje spavate su od Tare odmaknuti par metara i potpuno su opremljeni za ugodan boravak u prirodi.

Kamp raspolaže sledećim kapacitetima:- restoranski dio - 140 mjesta - smještaj u bungalovima - 90 mjesta - sanitarni čvor: wc - 10 komada, tuš kabine 14 komada (8 sa toplom vodom). Obroci se spremaju po receptima starijim od 100 godina - isključivo u saču. Kamp organizuje: -rafting Tarom i Drinom ( jednodnevne i višednevne programe ) - obilazak Nacionalnih parkova "Durmitor" i "Sutjeska" - vožnja brodićem po Pivskom jezeru - planinarenje Zelengorom - džip safari Da bi ste razumjeli ovaj mali putopis ipak Vam preporučujemo da jednoga dana pođete u obilazak i uživo osjetite nevjerovatnu ljepotu svih ovih gora, jezera, kanjona i cvijetnih livada.

www.tarabodo.info
Email:tarabodo@gmail.com
Tel: +382 (69) 206 311

Kamp "Modra rijeka"

Zamislite mjesto gdje Vas u svitanje budi huk planinske rijeke i cvrkut ptica, a u sumrak umiruje nestvarna tišina divlje ljepote... Na 300 metara od sastavaka sa rijekom Tarom, uz desnu obalu rijeke Pive, u prelijepom ambijentu Šćepan Polja, nalazi se turističko naselje "Modra rijeka".

Kuće za smještaj su izgrađene od drveta, sa prelijepim terasama iznad rijeke, namjenjene za uživanje Vas, Vaše porodice ili prijatelja. Sobe su sa kupatilima, savremeno opremljene, tako da pružaju uslove za boravak i van ljetnje turističke sezone. Kapacitet je oko 50 ležajeva. Restoran je izgrađen u skladu sa prirodnim okruženjem. Odatle se pruža predivan pogled na bistru rijeku Pivu i njene planinske izvore. dakle, ako želite da uživate u prirodi, volite šetnju, vožnju biciklom, ribolov ili planinarenje "Modra rijeka" je Vaš pravi izbor i mjesto kome ćete se uvijek rado vraćati.

www.monteriver.com
E-mail: monteriver@t-com.me
Tel: +382 69 027 154

Kamp "Tara tour"

Imamo posebno zadovoljstvo da Vas pozovemo na splavarenje kroz kanjon rijeke Tare. Ona je Božija, pa naša. Mi koji smo najstariji u ovom poslu, ako nam povjerite povjerenje, nudimo bezbjednost i užitak.Splavarenje se odvija od Brštanovice do Šćepan Polja. To su poslednjih 18 kilometara pre nego što sretne Pivu. Dvadesetak bukova. Bukovi, bukovi, samo bukovi. Naša briga o Vama i Tari traje 14 godina. Nismo od juče. Jesmo za sjutra!

www.tara-tour.com
Email: taratour@t-com.me
Tel: +382 (69) 086 106

Prati nas na Facebook-u

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
Povratak na vrh